Musikal/Show / SPÖK!
SPÖK!
SPÖK!SPÖK!SPÖK!

SPÖK!

13 September 2013 - 4 maj 2014
Cirkus i Stockholm
 
Nu är våren 2014 släppt!
 
Succékomedin är tillbaka i en helt ny version med bland andra Måns Zelmerlöw, Loa Falkman, Sussie Eriksson och Lena Philipsson. Det står nu klart att SPÖK förlänger och fortsätter på våren 2014!

En historia om popartisten Dante som luras till slottet Bränningehus för att sota sina förfäders kärlekssvek, ett svek som fick systrarna Giljotina och Salmonella att kasta sig ut för ett stup. De hemsöker nu slottet och deras enda chans att bryta förbannelsen är att Dante råkar ut för samma fasansfulla död. Skall de någonsin finna frid?

Speltid: ca 2,5 timmar ink paus.

Köp underbara hotellpaket till showen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!
 
I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på 4* Hotell, del i dubbelrum (eller välj att uppgradera till 5*)
  • Stor Frukostbuffé
  • Showbiljett (välj önskad kategori nedan)
  • Alla skatter och avgift
Nedan ser ni information om de hotell vi använder oss av. Klicka er gärna vidare till deras hemsidor för att se fullständig information.

★★★★ Hotel Stureplan
Mitt i centrala Stockholm ligger Hotel Stureplan, ett litet personligt hotell i en elegant byggnad från 1800-talet. Hotellets stilfullt 101 inredda rum är alla unika. Inte ett rum är det andra likt, de har alla sin egen färg, form stil och design. På våning 4 i hotellet, Stureplan Living, finner ni ert gemensamma vardagsrum och bibliotek under vistelsen. Vi rekommenderar ett besök i hotellets Champagnebar och restaurang Ostra som är en upplevelse för både smaklökar och sinne.
   
Observera att rummen kan skilja sig från visade bilder.
Länk till Hotel Stureplan

★★★★ Radisson Blu Strand Hotel
Radisson Blu Strand Hotel ligger mitt i Stockholms hjärta med utsikt över Strandvägen och Nybrovikens vatten. Hotellet erbjuder 152 rum inklusive 20 sviter, samtliga rum är självklart rökfria! Med Stockholms bästa läge har ni bekväma promenadavstånd till bland annat all shopping, Stockholm olika teatrar, Vasamuseet, Slottet och Gamla Stan. Hotellets restaurang Strand Restaurant & Lounge erbjuder god mat & dryck i mysig atmosfär!