Musikal/Show / Magnus Uggla
Magnus Uggla
Magnus UgglaMagnus Uggla

Magnus Uggla

Magnus Den Store invaderar Sverige
våren 2014 med en Turné runt om i landet!

Spelschema:
21 mars - Örebro, Conventum
22 mars - Örebro, Conventum
28 mars - Helsingborg, Helsingborg arena
29 mars - Helsingborg, Helsingborg arena
4 april - Norrköping, Stadium arena
5 april - Norrköping, Stadium arena
11 april - Karlskrona, Telenor arena
12 april - Karlskrona, Telenor arena
17 april - Malmö, Malmö arena
18 april - Malmö, Malmö arena
25 april - Skövde, Skövde arena
26 april - Skövde, Skövde arena
9 maj - Karlstad, Löfbergs lila
10 maj - Karlstad, Löfbergs lila
16 maj - Luleå, Coop arena
17 maj - Luleå, Coop arena
 
Magnus Uggla är äntligen tillbaka! Den enastående och framgångsrike "The King" bjuder på en musikalisk resa genom sig själv. I den nya krogshowen avslöjar Uggla händelser från sitt liv som han aldrig tidigare pratat om. Han bjuder på en röjig, rockig, humoristisk och överraskande show tillsammans med sitt hov av musiker och dansare. En krogshow för kung och fosterland som ni inte får missa! 

Showstart Göteborg: kl 21:00 & 15:00
Showstart Turné: kl 19:30
Åldersgräns: 13 år i målsmans sällskap, gäller alla biljettyper.

Köp underbara hotellpaket till showen av oss, nedan hittar ni all information ni behöver gällande resan. Vi önskar er en oförglömlig upplevelse!

I hotellpaketet ingår:
  • 1 natt på centralt hotell i aktuell stad, del i dubbelrum
  • Stor Frukostbuffé
  • Showbiljett
  • Alla skatter och avgift
Nedan ser ni information om våra hotell i de olika städerna. Klicka er gärna vidare till deras hemsida för att se fullständig information.

★★★★ Elite Stora Hotellet, Örebro
Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 133 rum. Som gäst på Elite Stora Hotellet får du uppleva atmosfären av ett klassiskt stadshotell, med stilfullt inredda hotellrum och en självklar omtanke. Länk till Elite Örebro Stora Hotellet

★★★★ Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg
Med hotellets centrala läge vid Knutpunkten, med bussar, tåg, och färjor är Elite Hotel Marina Plaza det självklara valet för weekendgäster. Ständig förnyelse, lyhördhet för gästernas önskemål och idéer, vänlig personal och den unika marina miljön har format atomsfären i Elite Hotel Marina Plaza. Med havet som närmsta granne bjudes du dessutom på en underbar utsikt över sundet.
Länk till Elite Helsingborg Hotel Marina Plaza

★★★★ Elite Grand Hotel, Norrköping
Med centralt läge och utsikt över Motala Ström ligger denna pampiga byggnad som är från 1900-talets början. Det är bara 5 minuters gångväg till Norrköpings centralstation. Lobbyn är hotellets hjärta där man på ett självklart sätt skall kunna mötas och umgås, både för att få något gott att äta och dricka eller bara för att försjunka i en god bok.
Länk till Elite Grand Hotel Norrköping

★★★★ Clarion Collection Hotel Carlscrona, Karlskrona
Clarion Collection Hotel Carlscrona är en unik hotellpärla vid Skeppsbrokajen i Karlskrona. Du bor alldeles intill havet och bara 5 minuter från tågstationen. Och för dig som önskar bjuds det på både eftermiddagsfika och kvällsmat utan extra kostnad!
Länk till Clarion Collection Hotel Carlscrona

★★★Elite Malmö Residens, Malmö
Elite Hotel Residens har ett idealt läge mittemot Centralstationen och nära Stortorget. Här bor du mitt i centrum av Malmö, med stadens affärer och restauranger samt trafikförbindelser på bekvämt gångavstånd. Hotellets 69 rum och sviter är komfortabelt inredda med dusch eller badkar, hårtork och kabel-TV. Trådlöst nätverk finns tillgängligt på hela hotellet och är naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster. Länk till Elite Malmö Residens

★★★ Quality Hotel Prisma, Skövde
Quality Hotel Prisma är ett konferens- och familjehotell vackert beläget i centrala Skövde. På gångavstånd finns Skövde C, city och dess butiker och ett flertal restauranger. Hotellet bjuder på en frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ - en riktig hotellfrukost. Hotellet har en bastuavdelning där du kan slappna av efter en lång dag. Utanför hotellet finns det gratis parkering. Hotellet har även garage där du kan också kan parkera gratis. Länk till Quality Hotel Prisma

★★★★ Elite Stadshotellet, Karlstad
Mitt i centrala Karlstad, vid Klarälvens strand, ligger Elite Stadshotellet. Shopping, nöjen och stadens lokaltrafik hittar du strax utanför hotellets portar. Elite Stadshotellet i Karlstad erbjuder 138 nyrenoverade, bekvämt och fräscht inredda hotellrum, trivsam restaurang, pub samt utmärkta möjligheter för konferenser och olika evenemang.
Länk till
Elite Karlstad Stadshotellet

★★★★ Elite Luleå Stadshotellet, Luleå
I den moderna staden Luleå påminner Stadshotellets vackra fasad om alla tusentals människor som genom årtionden passerat förbi, roat sig och skapat minnen för livet. Idag erbjuder vi 158 bekväma hotellrum , den populära restaurangen Tallkotten och gastropuben The Bishops Arms. Länk till Luleå Stadshotellet

Bokning:
Nedan bokar ni. Ni väljer datum i den önskade biljettypens rullista, önskat hotell & antal. Eller ring oss för Telefonbokning/Support tel: 08 500 000 45.

Turné - Välj önskad stad & datum:
Turné - Välj önskad biljettyp:
Vänligen välj antal hotellnätter:
Skriv in önskade datum för boendet här:
Är detta en gåva? Skriv in mottagarens namn:
Antal:
Pris per person: 1,495 kr